Säljmaterial

Säljmaterialet – Gör skillnad på er försäljning

Här finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, app, personlig säljsida, information till kontaktperson samt varuprover. Dessutom går det att ladda ned ytterligare material som tex vykort till grannar och reklamblad till företagare.

Smakprover

Smakprov till alla deltagare

Vi skickar alltid ut smakprover till alla i gruppen för att ni ska kunna få smaka på en produkt i vårt sortiment.

I år får alla deltagare ett smakprov på vår goda lakrits & mandel som är dragerad med exklusiv belgisk choklad.

 • -

  Appen

  Appen är utvecklad för att förenkla och underlätta försäljning samt ledning av säljarbetet. Deltagarna och kontaktpersonen kan sköta allt som har med försäljningen att göra. Ni finner allt ni behöver: säljtips, produktinformation, egen säljsida, beställnings- och rapporteringsfunktioner med mera. Smidigt och enkelt!

  Läs mer om appen

 • -

  Personlig säljsida

  Som ett komplement till säljkatalogerna får även alla deltagare tillgång till en egen säljsida att sälja produkter med. Alla i familjen kan dela säljsidan på sociala medier, sms, mejl och liknande till vänner, familj, släkten och kollegorna på jobbet.

  Kunder lägger till en beställning direkt via säljsidan och deltagaren godkänner beställningen på Mina sidor i appen eller på delikatesskungen.se.

  Läs mer om säljsidor

Säljsida till deltagarna

Sociala medier

Bilder till sociala medier

Ett utmärkt sätt att nå ut till många personer i sin närhet är att berätta att ni säljer delikatesser på sociala medier, såsom Facebook och Instagram.

Här hittar du passande bilder i olika format. Välj en bild och skriv länken till din personliga säljsida. Alla beställningar från säljsidan måste deltagaren godkänna eller avslå på Mina sidor.

Ladda ned bilder till sociala medier här

Försäljningstips

Vi nämner flera säljtips som kan boosta din försäljning till max. Vi har över 25 år erfarenhet av försäljningar genom skolklasser och föreningar och har listat upp de bästa tipsen.

Läs våra försäljningstips

Tra glada barn

Titta på vår film för att få inspiration och förklaring hur en försäljning går till.